Test af røremaskiner – Hvilken røremaskine skal man vælge?

Står du og leder efter en ny røremaskine fordi du enten aldrig har haft en eller fordi den gamle ikke længere fungerer efter hensigten, så kan det være en god ide at se om man kan finde en test af de forskellige modeller på markedet.

Men en test kan jo være mange forskellige ting. Eksempelvis havde programmet Rabatten på DR for noget tid siden en test hvor man kiggede på en OBH Nordica, en KitchenAid og en Kenwood røremaskine. (Du kan finde linket til artiklen i slutningen af denne artikel).

Problemet med sådan en test er, at det er alt for begrænset kun at teste 3 versioner af røremaskiner og at panelet i den ene test fandt ud af hvilken model de mente var bedst, er ikke nødvendigvis et udtryk for, at det også er den du vil synes bedst om.

Det er ikke unormalt, at eksperter og brugere har meget forskellige holdninger til diverse produkter der bliver testet og det gælder naturligvis også når det kommer til røremaskiner.

Her er hvad du skal gøre i stedet

Den bedste fremgangsmåde hvis du gerne vil finde en røremaskine test er, at lede efter reviews fra forbrugere der allerede har købt maskinen og brugt den i deres hjem.

Når det kommer til vurderinger og anmeldelser fra forbrugere, så er der ikke mange steder der kan hamle op med Amazon. Klikker du på dette link så bliver du taget til en side hvor allerede deres røremaskiner er sorteret efter de produkter der sælger bedst (der er ofte en sammenhæng mellem en god vurdering og at mange køber produktet).

KitchenAid RøremaskineDet produkt der sælger alle bedst og som har modtaget 4½ stjerne ud af 5 mulige, er en KitchenAid Professionel 600 Serie røremaskine. Prisen ligger lige nu omkring $300, hvilket svarer til et sted mellem 1.600 og 1.700 kroner. Desværre kan du ikke altid sammenligne priserne i USA med priserne i Danmark, så du bliver nødt til at finde et sted hvor den bliver solgt i DK for at vide hvad din endelig pris bliver.

Det gode ved at finde (og læse) disse brugeranmeldelser er, at det giver dig et fantastisk indlæg i hvad folk synes er godt og/eller dårligt ved den pågældende model. Havde du derimod kun kigget på en test af røremaskiner som den DR havde lavet, så ville det ikke have givet dig det samme gode overblik.

Hvis du gerne vil se mere om hvad KitchenAid maskiner koster i Danmark, så kan du blandt kigge på et sted som Kelkoo.

Sunbeam RøremaskineEr KitchenArt ikke lige din stil eller måske en lidt for dyr løsning, så er en anden populær røremaskine en fra Sunbeam.

Modellen der hedder Sunbeam 2371 Mixmaster har modtaget 4 ud af 5 stjerner og de fleste brugere er meget begejstret for den. Prisen ligger omkring 600 kroner, så det er en del billigere en KitchenAid modellen ovenstående.

Inden du kaster dig over en Sunbeam model, så skal du naturligvis være opmærksom på, at den ikke er i samme kaliber som en KitchenAid. Der er en grund til at den ene røremaskine koster næsten 3 gange så meget som den anden. Spørgsmålet er bare hvad dit behov er.

Leder du efter et bestemt mærke så kan Amazon også hjælpe dig.

I Danmark er Kenwood røremaskiner meget populære og her kan Amazon også hjælpe dig. Desværre kan du ikke bruge den amerikanske version, men besøger du Amazon UK, så her de tilsvarende gode lister hvor brugerne anmelder Kenwood røremaskiner. Klik på dette link for at se deres anmeldelser.

Kenwood RøremaskineEn af de dyrere versioner og absolutte top røremaskiner fra Kenwood er deres Chef Titanium KM010 maskine.

I skrivende stund ligger den omkring 2.600 til 2.800 kroner og er derfor absolut en af de dyrere drenge indenfor denne type køkkenmaskiner.

Brugerne giver den til gengæld også top karakterer. Selvom hele 88 forskellige mennesker har anmeldt den, så får den alligevel 5 ud af 5 stjerner.

Så er prisen ikke så relevant for dig, men vil du bare have noget af det bedste, så er denne model noget du skal kigge nærmere på.

Konklusion

Kort kan det siges, at Amazon er din ven i nøden når du gerne vil have sandheden om røremaskiner. Offentlige tests eller test der bliver vist i fjernsynet er ikke bedre en som så. Det bedste du kan gøre er, at tage fat i brugere der allerede har købt de forskellige maskiner og testet dem i deres hjem. Det giver et meget bedre overblik og en bedre vurdering af hvad der virker og hvad der ikke virker.

Link til DR’s test artikel: http://www.dr.dk/DR1/Rabatten/Indslag/2010/Uds._17/20100520151001.htm