Mini Køleskab – Små Mini Køleskabe

Hvis du hører til de mange der bor i etværelses lejligheder, bor på kollegieværelser eller bare ikke har ret meget plads, så er et mini køleskab lige sagen. Køleskabet er ikke ret stort og kan derfor placeres næsten hvor som helst. Ofte ser man at folk placerer mini køleskabet på deres skrivebord ved siden af computer skærmen. Det smarte ved det er blandt andet at der så ikke er ret langt til de kolde drikkevarer. Hvis du elsker gadgets, så er et Mini Fridge også noget som vil få vennerne til at blive lidt misundelige.

Billige Mini Køleskabe

Der er naturligvis nogle ulemper ved at have et lille køleskab i forhold til et stort, men der er absolut også fordele. Udover at det stort set kan placeres hvor som helst, så koster det heller ikke ret meget. I modsætning til køleskabe af normal størrelse som kan løbe op i mange tusinde kroner, så er et mini køleskab til at skaffe for omkring 380 kr. Skal der så et par dåse sodavand på køl, så kommer du måske op på 400 kroner totalt set, men det er jo stadig ikke urimeligt for et køleskab med indhold.

Ulempen ved Små Køleskabe

Det der kan være generende ved at have et miniature køleskab er, at du ikke kan opbevarer ret meget i det. Du kan ikke tage aftensmaden for i går og placere derinde (i hvert fald ikke på en tallerken) og du kan heller ikke smide en ramme øl på køl. De små køleskabe er kun beregnet til at have nogle enkelte ting (et par sodavand, lidt frugt eller måske en pakke leverpostej) stående.

Så selvom det er sjovt og lidt blæret at have et minikøleskab, så bør du nok overveje hvad det er du har tænkt dig at bruge det til. Hvis du gerne vil kunne købe mad ind som skal holde sig noget tid og som fylder lidt, så skal du nok desværre ud og have fat i et af de lidt større køleskabe.